Parel van de Belgische Ardennen

In Rochehaut, een schilderachtige dorpje nabij Bouillon, bevinden zich onze twee prachtige vakantiehuizen. Deze unieke logeermogelijkheden bieden u al het comfort om een onvergetelijke vakantie door te brengen in één van de mooiste plaatsen van onze Belgische Ardennen. U kan onze vakantiewoningen huren voor een weekend, midweek of een week voor 16 personen.

Op zoek naar rust en mooie landschappen? Laat je onderdompelen in de betoverende omgeving van Rochehaut. Ook voor al wie houdt van stevige wandelingen en allerlei sportactiviteiten is dit dorpje een ideale verblijfplaats. Bovendien is Rochehaut erg geliefd bij lekkerbekken omwille van de culinair hoogstaande streekgerechten.

Le Beauséjour II

8 slaapkamers – 6 badkamers

beschikbaarheid
prijzen
contact

Le Beauséjour IV

8 slaapkamers – 8 badkamers – infraroodcabine

beschikbaarheid
prijzen
contact

 

Rochehaut situeert zich in de Belgische Ardennen in de provincie Luxemburg, 15 kilometer van de toeristische stad Bouillon. Het levendige dorp bestaat uit kleine pittoreske huisjes met typische leistenen daken, gebouwd rond een 18de-eeuwse kerk.

Op wandelafstand zijn er talrijke restaurants, een superette, bakker, slager en een winkel met Ardeense specialiteiten. Vlakbij kan je genieten van het panoramische uitzicht over Frahan en de meanderende Semois. In de onmiddellijke omgeving zijn er verschillende vertrekpunten voor wandelingen waarvan ‘Des crêtes’ en Les échelles’ één van de mooiste en bekendste tochten in de regio zijn. Ontdek alle activiteiten.

Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst.